generell helse

8 måter å holde tilbake smerte bort

Anonim

Vi vet alle om en slektning, venn, eller kollega som er plaget av tilbake problemer. Eller det kan til og med være en personlig byrde som vi bærer oss selv. Å bestemme den nøyaktige årsaken til smerten kan være en kamp, ​​og i mellomtiden er ubehag og debilitasjon veldig reell. Ifølge Ortopediske Associates i St. Louis er det mange måter å håndtere ryggsmerter og forhindre videre problemer. Start med disse tipsene for en sterkere og sunnere tilbake:

 1. Sov med en pute.

Du kan allerede være en pute person, men en ekstra pute eller pute plassert under knærne kan gjøre fantastiske ting for ryggen din. Sove på ryggen setter press på ryggraden. Etter en hel dag med å stå høy, vil ryggraden bare ha en pause. Så gjør ryggen din en tjeneste, og i kveld, mens du sover på ryggen, gi knærne en liten pute støtte.

 1. Bruk de riktige skoene.

Høye hæler, mens de er vakre, er ikke tilbake vennlige. Sko med en hæl på 1 tommer eller mindre er best. Bruk komfortable sko med riktig støtte for en sunn rygg.

 1. Stå høyt.

God holdning er mer enn elegant eller mannlig, det er riktig holdning for en sunn, smertefri rygg. God holdning gjør alle leddbånd, muskler, bein og nerver på riktig sted, fungerer som de skal. Dårlig holdning plasserer unødvendig stress på ryggen. Denne belastningen gir en dominoeffekt som også kan endre arkitekturen i ryggen. Hold musklene og leddene godt samarbeide godt med god holdning.

 1. Arbeid de kjerne musklene.

Mens vi alle vet fordelene med trening, er kanskje en glad tilbake den beste fordelen for alle. Kast ut ryggen din og plutselig blir selv de enkleste oppgavene en stor oppgave eller til og med umulig. En regelmessig kjerne- og nedre ryggstyrke trening rutine kan bidra til å holde tilbake belastning og problemer i sjakk. Innlemme kjerneforsterkende øvelser i rutinen minst to ganger i uken for å utvikle en sunn, fleksibel rygg.

 1. Spis vitamin D og kalsiumrike matvarer.

Osteoporose er en av de vanligste årsakene til ryggsmerter, spesielt for eldre kvinner. Sterke bein kan bidra til å forhindre dette. Kalsium og vitamin D bidrar til å holde beinene i ryggraden ungdommelig og fri for osteoporose. Gjør disse ben-vennlige matene en vanlig del av kostholdet ditt:

 • Kalsium
 • Leafy greener som bok choy og brokkoli
 • Yoghurt
 • Mager ost
 • sardiner
 • Vitamin d
 • Fettfisk, som tunfisk, makrell og laks
 • Oksekjøttlever
 • egg
 1. Flytte rundt.

Når det er mulig, flytt litt. Stående på ett sted plasserer press på ryggen. Løsningen: flytt litt. Tempoet på kontoret ditt, bland deg i baren, eller gå på plass mens du venter i kø.

 1. Si nei for å røyke.

Røykerne er i kø for mange flere helseproblemer i forhold til ikke-røykere. En trist rygg er en av dem. Røyking gjør vondt i ryggen din på en rekke måter, men nikotin er muligens den største synderen. Nikotin begrenser blodstrømmen til ryggraden mens du reduserer mengden oksygen i blodet. Dette får skivene i ryggraden til å knekke eller rive og en nedgang i næring til sener og muskler. Bunnlinjen: Si nei å røyke hvis du vil ha en sunn rygg.

 1. Lys opp.

Kraftig løfting eller feil stilling er vanlige årsaker til ryggsmerter og skade. Men vi vet alle at rygsmerter ikke er begrenset til de som jobber på et skrivebord eller har tungt bokser hele dagen. Lukke en stor laptop, matbutikk, overfylt barnesekk eller til og med en baby kan føre til at du strekker ryggen.

Gjør deg selv en tjeneste og lette den belastningen. Bære vekt jevnt eller skift vekten fra tid til annen. Dette kan bety en bærbar oppgradering, noe som gjør flere turer til de dagligvarer eller reiser lettere. Bruk en ryggsekk til å distribuere vekt og prøv å bære vesken på den andre skulderen.