generell helse

8 Naturlige fordeler med varmt vann, honning og sitron om morgenen

Anonim

Mageknip

Mange mennesker praktiserer morgenrutiner som setter dem i riktig tankegang for å klare seg og gjøre seg klar for en utfordrende dag fremover. De fleste av oss (minst voksne) går for den rike koppen kaffe og en frokost som du kan spise i en hast. Ganske vist er det ganske enkelt å glemme aspektet av å være sunt som vi alle lever i fartsfylte liv - gode ting er det måter å gjøre opp for våre usunne måter.

Har du hørt om honning-sitron drikken?

Et glass varmt vann med honning og sitron er veldig enkelt å lage, pluss - det gjør underverk i kroppen din. Dette kan høres ut som en av disse hipsterfads enda en gang, men nei - sannheten i saken er at både honning og sitron er rik på terapeutiske egenskaper, og når det kombineres, gjør det en forfriskende helsemonikk.

Før vi drøfter dens naturlige fordeler, er det et raskt tips for å lage honning-sitron drikke:

 • Kok et glass vann. Køl det ned til temperaturen er akkurat riktig å drikke.
 • Hell i en teskje honning og rør godt til det oppløses. Bruk honning som er ubearbeidet og organisk.
 • Slice sitron i halvparten og klem en del inn i glasset. Rør det og gulp det ned.

En viktig ting å huske er å drikke blandingen før frokost for å absorbere alle fordelene og aldri oppvarme den. I henhold til prinsippene for ayurveda, gjør honning ved oppvarming det giftig. Ikke lagre det heller; lage et nytt glass hver morgen når du våkner. Tross alt tar det ikke lang tid å lage en. Folk som spør hvordan å bli kvitt akne og de som ønsker å vite mer om fordelene, bør lese videre og gå over med fordelene med denne drinken.

 1. Det er en lav-kalori drikk som er en bedre erstatning for kaffe eller te

Kaffe er flott - utvilsomt. Selv om en stimulant, hva kaffe faktisk gir, er en vanlig høy, som etterfølges av midt på morgenen lav. Det øker også glukose og blodtrykk, for ikke å nevne den forstyrrende hjertebanken. For personer med hyperacidity, kan kaffe ikke være den perfekte drikke også.

Te har også koffein, noe som gjør det til en stimulant og det er også rik på antioksidanter. Det lindrer også morgesykdom. Disse egenskapene som finnes både i kaffe og te, bidrar mye til konsentrasjon og fokus, men skaden på kroppen i det lange løp er ganske ubestridelig.

Honning sitron og vann derimot har akkurat den riktige mengden kalorier og har ingen kunstige søtningsmidler overhodet. Vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer som finnes i denne drikken er kanskje ikke så store i mengden, men de fungerer på riktig måte, spesielt når de tas på tom mage. Det er ikke så søtt, ikke for surt, og det er ganske enkelt å forberede.

 1. Det er en effektiv detox drikk

Fruktjuice avledet fra sitrus er naturlige avgiftningsmidler og honning forbedrer leverfunksjonen og bidrar til nøytralisering av toksiner. Et glass om dagen vil bidra til å vaske ut kroppslige toksiner.

 1. Hvordan bli kvitt akne? Spør ikke mer

Dette spørsmålet har lenge blitt spurt av personer som lider av akneangrep. Selv om du bruker en sitron i ansiktet, er det en øvelse for aknekontroll, dette er kanskje ikke den beste løsningen for alle, da det kan forårsake irritasjon. Å drikke det på den annen side gjør at de antibakterielle egenskapene til både sitron og honning kan virke uten å skade epidermis. I 2-3 uker vil du ha merkbart klarere hud. Hvordan bli kvitt akne? Dette er svaret.

 1. Det forbedrer kroppens metabolisme

Sitronsaft forbedrer kroppens lymfe og blodbevegelse, og honning er et vanndrivende er grunnen til at honning-sitron drikken er en fettforbrenner. Hvis du ikke er klar over det, er toksinakkumulering en grunn til at fedme er et problem. Med et glass honning-sitron daglig, vil mages fordøyelsen bli bedre.

 1. Det lindrer morgesykdom

En av de mange woes av gravide kvinner er morgen sykdom . Den gode nyheten er at honning og sitronvann kan hjelpe! Syrene som finnes i sitron induserer bikarbonater som i sin tur lindrer kvalme og oppkast. Sitrus gjør deg også sekretere mer spytt, og dermed undertrykker kvalme.

 1. Det styrker immunforsvaret

Honning desensibiliserer kroppen av allergi og er en vanlig behandling for hyperallergiske individer. Vitamin C som finnes i sitron er også en immunforsterker som gjør drikken til en kraftig tonic i bekjempelse av sesonginfeksjoner, inkludert influensa og forkjølelse.

 1. Det lindrer forstoppelse

Mageknip

Bortsett fra varmt vann som hjelper strømmen av innhold i magen, gjør honning og sitron når kombinasjonen også gjør sekreter lettere. Tarmmuren vil også bli grundig rengjort og dermed gjøre tarmbevegelsen enklere og vanlig.

 1. Det fersker pusten din!

Sitroner har vært kjent som et pustefri. Det virker ved å rydde munnen av bakterier som forårsaker gingivitt og tann smerter. Men man bør ta oppmerksom på sitronsyre kan også føre til at emaljen eroderer. Unngå dette ved å børste tennene først før du drikker tonicen.

Konklusjon

Ja, alle er opptatt i disse dager, men det tar bare mindre enn 10 minutter å forberede denne tilfredsstillende drikken. Det er enkelt og ingrediensene er ikke dyre, pluss fordelene er mer enn nok grunner til at det skal praktiseres å drikke honning-sitron daglig.

Forfatter Bio:

Meighan Sembrano er en entusiast og lidenskapelig forfatter. Hun er en bidragsyter til Consumer Health Digest. Hun er ekspertise innen skjønnhets- og hudpleieartikler. Har også bidratt til helse og fitness. Hennes arbeid gir en entusiast vri til leserne. Hun resonerer leserne med sine enkle og gjennomtenkte ord. Du kan følge Meighan på Twitter og Facebook.