kvinners helse

8 beste tips for moms å holde deres nye født sunt

Anonim

8 beste tips for moms å holde deres nye født sunt

Selv om berøring kan gi så mye komfort og kjærlighet til babyen din, kan det også være en bærer av bakterier og bakterier. Vårt unges immunsystem har ikke blitt fullt utviklet ennå, men de er svært utsatt for sykdom.

Hvordan sørger vi for at vi ikke overfører bakterier og bakterier til våre små?

Ved å vaske hendene våre hele tiden.

Før du holder din søte baby, vask hendene grundig først. Hvis vasken er ute av rekkevidde, kan du alltid velge isopropylalkohol eller håndrensemiddel. Hold alltid disse hendig slik at du kan hælde en dråpe eller to på håndflatene dine før du holder babyen din.

2 . Ta Vaksinasjoner på tide

De sier at forebygging er bedre enn kur. Med mye spedbarnsdød forårsaket av sykdom og sykdommer, er det viktig at babyer er beskyttet. Å ha sin vaksinasjon i tide er en sikker måte å beskytte babyen din mot sykdommer. Sørg for at du diskuterer med barnelege de vaksiner som barnet ditt må ta og følg vaksinasjonsplanen ved hjerte.

3. Få din baby ute i sollys

Nyfødte babyer trenger vitamin D, og ​​en av de billigste og enkleste kildene til dette vitaminet er solen. For å unngå skade fra skadelige UV-stråler, la dem være ute før klokka 8.00. Det er en god måte for barnet å få helsemessige fordeler av sollyset, og samtidig er det en måte å gjøre dem komfortable med omverdenen.

For beskytterens bekvemmelighet kan du jogge mens du har barnet ditt ute. Hvorfor trenger jogging barnevogn? Å kunne ha egen trening mens du tar vare på babyen samtidig.

  1. Unngå å amme

Amning er en av de mest fantastiske opplevelsene av morskap. Ikke bare det skaper det dypeste båndet med babyen, det er også den mest effektive måten å gi alle næringsstoffene babyen trenger. Brystmælk er den tidligste vaksinen til babyen. Det gir dem antistoffer og alle vitaminer som de trenger for å være sunn.

Amning kan være vanskelig og utfordrende, spesielt for første gang mamma, men det er veldig tilfredsstillende og givende. Hvis du sliter med melk, forskere på mat og kosttilskudd som kan bidra til å øke brystmjólkforsyningen. Sørg også for at du har et støttesystem, det være seg din mann, venner, familiemedlem som kan hjelpe deg med å bli motivert når du føler deg som å gi opp.

  1. Ta vare på forskjellige infeksjoner

Nyfødte babyer har det svake immunsystemet, slik at de er utsatt for infeksjoner. Det er svært viktig at infeksjoner blir behandlet så tidlig som mulig for å unngå ytterligere komplikasjoner. Vær oppmerksom på disse vanlige tegn på infeksjon og ta med barnet ditt til legen med en gang hvis han viser to eller flere av disse symptomene:

  • Uregelmessig temperatur under 36, 6 grader eller over 38 grader
  • irritabilitet
  • Pusteproblemer
  • Blek eller gråaktig hud
  • Bluish tinge rundt munnen
  1. Unngå å besøke offentlige steder med babyen din

Som tidligere nevnt i denne artikkelen er immunsystemet til det nyfødte ikke godt utviklet ennå, men de er mer utsatt for bakterier og bakterier. Offentlige steder er fulle av disse skadelige partiklene som kan forårsake sykdom til babyen din. Også, du vil ikke eksponere babyen din til andre som er syke.

Så mye som mulig, unngå å bringe babyen din til disse offentlige steder. For nå, hold dem trygge og beskyttet i ditt hjem. De har god tid til å besøke disse offentlige steder når de er eldre og sterkere.

  1. Hold ditt nyfødte rent

Det er viktig at nyfødte er rene og hygieniske hele tiden. Noen foreldre synes imidlertid det er utfordrende å rense sine nyfødte. De virker så små og skjøre, foreldrene er bekymret for at de kan bryte dem eller la dem slippe i hendene.

Bathe ditt nyfødte daglig med lunkent vann og mild duftfri såpe. Hold navlestrengen så ren og tørr som mulig. Babyer kan bli irritert og uklar når de har våte bleier, så sørg for at du bytter bleen så snart den blir våt. På denne måten kan du holde babyen ren og utslettfri.

  1. Allergi-bevis på ditt hjem

Ditt hjem skal være rent og ryddig til enhver tid. Selv om det kan være utfordrende å klemme i tide, rydder huset mellom å ta vare på barnet, men sørg for at huset ditt er fri for støv og andre allergener som kan forårsake sykdom til babyen din.

Å ha et fullt ansvar for å ta vare på disse små skapningene, kan være overveldende, men med disse tipsene vil du være en pro til å holde det nyfødte friske og lykkelige