skjønnhetstips

7 ting du trenger å vite om tantrisk massasje

Anonim

Tantrisk massasje i motsetning til mange populære oppfatninger handler bare ikke om høyder av sensuell tilfredsstillelse, men mer om allround terapeutiske relieffer fra stress, tretthet og stammer som vi utvikler i vår raske livsstil. Ifølge den gamle tradisjonen for Tantra består vår kropp av ulike sirkulasjonskanaler som fra tid til annen krever massasje for bedre sirkulasjon av kroppsvæsker og viktige elementer som blod, svette, hormoner, nervesignaler, etc. Gjennom en full body tantrisk massasje Disse væskekanaler åpnes og lindres fra urenheter og stammer.

Når hjernen din og nervøsiteten får god mengde oksygenert blodsirkulasjon, blir hudkirtlene fjernet av overbelastningene, det påvirker positivt i å forverre din sensuelle oppfatning og vekker din dype sittende kundalini (seksuell) energi. Således sørger tantrisk massasje for en total velvære sammen med sensuell tilfredsstillelse, men det er få viktige ting å få massasjen til å høste sitt terapeutiske og sensuelle utfall til det fulle. La oss gi oss noen viktige tips for tantrisk massasje.

1. Vær litt kjent og koselig før du starter massasje

Emnet for din massasje må føle nærheten din; ellers er det grunnleggende målet om å vekke sansene med kjærlig massasje tapt. Del noen vennskapelige ord, bli litt kjent og la ham føle varmen din personlighet i sensuelt uttrykk.

2. Ikke hør for profesjonell eller for liberal

Mens det gjøres noen grunnlagsregler, høres det ikke for profesjonelt, fordi profesjonalitet uttrykt i skarp kontur ikke går bra med den kjempende og kjærlige rollen som tantrisk massasje. På den annen side, hvis du ikke kan gi inntrykk av at du er utsatt for noe. Så det er bedre å finne en balanse mellom de to motsetningene mens de arbeider med klienten.

3. Gjør atmosfæren aromatisk

En hyggelig og sensuell aroma er bare ikke for tilfredsstillelse av sansene, men det er også et terapeutisk hjelpemiddel i tantrisk massasje. En aromatisk atmosfære som gjør at motivet ditt føles sensuelt med alle åndedrag, kan gjøre mye for å slappe av nervene og oppmuntre sansene.

4. Bruk en blanding av mer enn en essensiell olje med en behagelig duft

Olje som brukes til tantrisk massasje forventes å være behagelig aromatisk, og det har blitt sett at en perfekt balansert kombinasjon av to eller flere essensielle oljer gir en bedre effekt enn en enkelt.

5. På begynnelsen, prøv å slappe av partnerens nerver

Mens begynnelsen prøver å slappe av partnerens nerver ved å massere kroppens meridianlinje. I de fleste tilfeller gir nervøsitet, rastløshet og stress ikke personen som åpner sansene sine, og gir avslappende massasje for å avkjøle nerver kan til slutt føre til bedre sensuell nytelse og foryngelse.

6. Prøv å slappe av først på nakke-, skulder- og ryggmuskler

Begynn massasje i ryggen, skulder og nakke muskler først, da disse er de mest stressbelastede områdene i kroppen og slapper av dem, gjør personen klar for de oppkvikkende sensuelle høyder.

7. Bruk lange og jevne bevegelser for å vekke din partner

Mens du masserer klienten fra forsiden, bruk lange, glatte og sirkulære bevegelser for å vekke partnerenes sanser sakte. Tantrisk massasje handler om å oppleve kroppen til det fulle uten et forutbestemt mål, og så vil de avslappede sansene i motivet reagere på din glatte følsomme berøring sakte, i stedet for å bli opparbeidet.