miste / få vekter

7 påvist måter å miste vekt naturlig

Anonim

Viktigheten av protein til muskelvekst

Noen føler ikke trang til å gå på treningsstudioet eller gå en tur til tross for den raske veksten i kroppsvekt. Men det er noen naturlige måter å gå ned i vekt som kan bidra til å kutte noen få pund hvis de følger regelmessig. Følgende tips og måter kan hjelpe deg med å oppnå målrettet vekt hvis du følger regelmessig.

  1. Unngå inntak av sukker og stivelse

Sukker er en av de matvarer som er ansvarlig for rask vektøkning og fedme. Forbruker overflødig mengder sukker kan føre til vektøkning og andre helseproblemer som diabetes. Sukker er nøkkelen ingrediens i produksjon usunn og høyt behandlet matvarer, som er dårlig for din helse og vekttap regime. Forbruker stivelse i store mengder kan også føre til vektøkning. Derfor kontrollerer mengden sukker og stivelse i ditt daglige kosthold svært viktig for et sunt og raskt vekttap.

  1. Tygge sakte og ofte

Tygge hver bit bidrar langsomt til mindre forbruk av mat og får deg til å føle deg full raskt. Når du tygger maten sakte og med flere teller, har magen din nok tid til å sende et signal til hjernen din for å slutte å spise lenger. Dette bidrar til å unngå overspising og du pleier å konsumere færre kalorier, noe som til slutt hjelper til vekttap. Husk å tygge maten minst 35 til 45 ganger per bit.

  1. Drikk en stor mengde vann, spesielt før måltidene

Drikker rundt 8 til 10 glass vann per dag bidrar til å holde seg hydrert og renser giftstoffer fra kroppen din. Drikkevann hjelper også med å rydde huden og holde stressfri. Avgiftingen som utføres i løpet av dagen, hjelper til med å brenne fett og dermed miste vekt. Drikkevann før 15 til 20 minutter av måltidet hjelper deg å spise mindre, føle deg full og kutte ned på kalorier. Forbruk av 2 til 3 liter vann daglig kan kaste et antall pounds raskt og sunt.

Miste vekt i Montreal

  1. Oppbevar sunn mat til snacks

Under ditt vekttap regime, anbefales det å spise rundt 5 til 6 ganger om dagen, men i små mengder. Du har en tendens til å bli sulten hvis du bruker små porsjoner i løpet av dagen. Snacking i mellom måltider er sunt, men sørg for at du bare holder sunne matvarer rundt. Lette snacks som frukt, luftpoppet popcorn, nøtter, proteinbar, bær og stekt kikærter er noen få eksempler. Disse snacksen vil gjøre deg full til neste måltid uten å legge til et stort antall kalorier. I henhold til Healthy System slanking diett, husk å konsumere mindre deler av disse snacks, eller du skal ende opp med å overspise de som kan overskride din daglige kalori grense.

  1. Unngå stressmat

Å spise ut av følelsesmessig stress, er ganske sulten, og du kan legge til flere kalorier når du er helt uvitende. Arbeidsbelastning, følelsesmessige avtaler og personlige liv kan få deg stresset. Stress frigjør hormoner som kortisol som øker appetitten og senker ghrelin som regulerer din appetitt. For å unngå stress å spise, finn måter å slappe av som reduserer stress og stress. Tren mer og meditere. En daglig en times spasertur kan også bidra til å redusere stress, noe som til slutt vil hjelpe deg med å oppnå en sunn kropp. Binge inn i sunne og mindre deler av snacks for å bekjempe spenningen.

  1. Konsumere urte te innlegg måltider

Urtete, som ingefærte og grønn te inneholder antioksidanter og teanin som hjelper til med avgiftning av kroppen og andre helsemessige fordeler. Drikke urte etter måltider hjelper i å brenne fett og vekttap på grunn av koffein og katekiner som er tilstede i den. Å spise urtete før måltider er også gunstig fordi det gjør at du føler deg full og bruker mindre mat og dermed færre kalorier.

  1. Cook dine måltider med kokosnøttolje

Inkludert kokosnøttolje i ditt daglige kosthold er en av de mest effektive måtene å miste vekt naturlig. Den inneholder sunne mediumkjede mettede fettsyrer (MCT) som er nyttige for å øke stoffskiftet. Det gir den nødvendige mengden energi daglig og brenner fett raskere på grunn av økt metabolisme rate. Forbruker kokosnøttolje daglig fører til redusert hjerterelatert og kardiovaskulær sykdom og bekjemper fedme.

Husk å inkludere disse tipsene regelmessig i din daglige rutine. Kombinert med lette øvelser eller brede turer, kan du lett komme i form uten slanking og hardt treningsøkt. Snart vil disse handlingene bli din vane som vil hjelpe deg med å leve et sunt og fornøyd liv i fremtiden.