generell helse

6 måter En alkoholproblem vil påvirke livet ditt negativt

Anonim

Hvis du har et alkoholproblem, vil du legge merke til at drikken din påvirker livet ditt på en rekke måter. Et alkoholproblem vil påvirke livet ditt negativt, og noen alkoholikere rammer bunnbunnen før de søker behandling. Hvis du kjenner noen med et drikkeproblem, ikke la dem slå på bunnen. Ikke ignorér advarselsskiltene. Overbevise dem om å få hjelp før ting blir veldig dårlige.

Et usunt forhold til alkohol kan påvirke dine romantiske forhold, vennskap, familie, økonomi, helse, selvverdighet, produktivitet, karriere og følelsesmessig velvære negativt. Gitt alle disse negative konsekvenser, kan livet ditt begynne å falle fra hverandre rett før øynene dine hvis du ikke får tak i ditt alkoholproblem. Her er 6 måter et drikkeproblem kan være skadelig for livet ditt:

  1. Det kan sette deg - og andre - på Harms måte

Alkoholmisbruk kan sette deg og dine kjære i fare. Alkoholrelaterte lovbrudd er svært vanlige. Disse inkluderer alkoholrelaterte bilulykker fra nedsatt kjøring og fysisk vold mens de er beruset. Noen mennesker blir voldelige når de har hatt for mye å drikke, og dette kan føre til farlige situasjoner. Andre mennesker kommer bak rattet når de har drukket, og dette er et mye for vanlig problem som forårsaker tusenvis av skader og dødsfall hvert år. Bilulykker er en av de vanligste kildene til katastrofale skader i USA, og en av hovedårsakene til bilulykker er nedsatte drivere. For mer informasjon om dette alvorlige problemet, besøk //www.noll-law.com/personal-injury/car-accidents/ og utdanne deg selv.

  1. Negativ innvirkning på forhold

Hvis du har et drikkeproblem, vil dine romantiske forhold og vennskap lide. Din partner eller dine venner kan begynne å oppdage at de ikke liker personen du blir når du drikker. Kanskje når du drikker, er du motbydelig eller voldelig eller uhøflig. Hvis en venn ikke liker hvem du er når du drikker, og du alltid drikker, vil de begynne å avstå fra seg selv. Hvis din signifikante andre begynner å legge merke til et drikkeproblem, kan det være en ekte avvei, og det kan definitivt være en avtale-breaker. Hvis du har et alkoholproblem, kan du ha det vanskelig å møte forventningene til en elsket. Du kan begynne å bryte løfter og begynne å miste sin tro på deg. Å drikke for mye er også en fin måte å miste respekten for folkene du elsker.

  1. Det er økonomisk drenering

Et problem som drikker sannsynligvis ikke vil bli fortalt hvor mye penger de bruker per måned på alkohol. Alkohol er dyrt, spesielt hvis de går ut til baren for å drikke. Et alkoholproblem kan påvirke økonomien din, og dette kan føre til alvorlige problemer i livet ditt hvis du sliter med å betale leie eller ta vare på andre viktige regninger. Det sier seg selv at det er sannsynligvis flere viktige ting du bør bruke pengene på.

  1. CareerWoes

Har du konsekvent vært sen for jobb, eller til og med savnet jobb, på grunn av å bli hengt over? Drikker du på jobb? Du kan ende opp med å miste jobben din på grunn av din drikking. Selv om du ikke går glipp av arbeid på grunn av å være hengt over, blir hengt på jobb, vil det føre til dårlig ytelse, dårlig holdning og dårlig produktivitet. Hung over folk pleier å være humør og lat. Disse egenskapene imponerer ikke på en arbeidsgiver. Videre bryter din ambisjon og motivasjon ut når fokuset ditt er enten på å drikke eller på hvor crappy du føler deg fra å drikke.

  1. Helseproblemer

Det er flere måter som alkohol påvirker kroppen og forverrer din fysiske helse. Langvarig alkoholmisbruk eller overdreven drikking kan forstyrre hvordan hjernen fungerer, da alkohol kan forårsake skade på ulike hjernegrupper. Langvarig overdreven drikking kan føre til endringer i hjernens kjemiske balanse og struktur, som kan påvirke både kropp og sinn. Alkohol som konsekvent forbrukes kan påvirke hjernen på følgende livsendrende måter: Det forårsaker depresjon, angst, humørsvingninger, læringsproblemer, minneproblemer og tap av kognitive funksjoner.

Sterk drikking kan også forårsake hjerteproblemer og alvorlige leverproblemer som levercirrhose, som vanligvis er dødelig.

  1. Generell livskvalitet

Generelt sett vil livskvaliteten bli lavere hvis du er et problemdrikker. Siden alkohol er en depressant, vil du alltid våkne opp neste dag, føler deg deprimert, lav, de-motivert og humøraktig. Det er ingen måte å leve på! I tillegg vil du legge merke til at vennskap, relasjoner og karrieremuligheter faller fra hverandre rett foran øynene dine. Du vil sjelden få et godt førsteinntrykk på en sosial sammenkomst, og du vil miste respekt for dine jevnaldrende. Du vil ofte gjøre dårlige valg og savne gode muligheter på grunn av din drikking. Hvis du søker behandling for din alkoholavhengighet, vil du legge merke til at livskvaliteten din vil bli bedre.