generell helse

6 grunner til at en Fitness Tracker kan bidra til å forbedre helsen din

Anonim

Cardio løper kjører lytter smartphone musikk. Ukjennelig kropps jogging på havstranden eller vannkanten som trer ut med hjertefrekvensmonitor-appenhet og øretelefoner om sommeren.

Hvis du er klar til å ta treningen til nye høyder, bør du vurdere en treningssporing for å overvåke din aktivitet og gi innsikt i helse og fitness. Treningssporere er generelt små klokkelignende enheter som du kan bruke på håndleddet ditt, som måler bevegelsene du gjør under treningen, og med mange av dagens standard wearable kan det også fungere som klokke eller smart klokke.

Du kan laste ned og spore denne informasjonen på nettet, eller mange trackers synkroniseres med telefonen din for å gi en oversikt over din generelle aktivitet. I de fleste tilfeller kan statistikken som produseres av, være ganske omfattende, og for data junkies er dette ren glede.

Hvis du fortsatt ikke er overbevist, er det 6 enkle grunner til at du bruker en treningssporing for å overvåke din aktivitet og forbedre helsen din:

1. Motivasjon. Du kan bruke din treningssporing som treningspartner eller trener. Du kan sette mål og lett se om du har nådd dem eller hvor nær du er. Mange trackers lar deg stille alarmer på forhåndsinnstilte mål eller lyd eller vibrere hvis du sitter for lenge. Trackeren din vil vise deg om du er på sporet eller hvis du må trenge det opp. Best av alt, er hver eneste bit av data på treningsuret på kranen eller ved å vri på håndleddet. Med en slik bekvemmelighet vil du være mer fokusert og enkelt motivert for å holde oversikt over de daglige aktivitetsnumrene.

2. Sett nye mål. Den daglige informasjonen du mottar fra din tracker kan brukes til å sette nye daglige mål. Det gir også en visuell fremstilling av treningsresultater, gir tilbakemelding og en følelse av prestasjon. Ved å sette nye mål på daglig basis, vil du spørre deg selv hele tiden, brente du kaloriene dine i dag, eller nå ditt hjertefrekvensmål, eller miles eller trinn? En treningssporing kan virkelig gi deg en forståelse av dine daglige aktivitetsvaner og en følelse av hva du trenger å gjøre for å oppnå dine mål.

3. Overvåk hjertefrekvensen. Hvis budsjettet ditt tillater, velger du en sporing som overvåker og lagrer hjertefrekvensen. Treningssporere kan måle hjertefrekvensen i håndleddet eller synkronisere med en separat brystbelte. Informasjonen som er gitt, er nyttig for å avgjøre om du når din målpuls og tiden du forblir innenfor dette området. Dette er spesielt nyttig når du utfører intervall- og intensitetsintervalltrening, slik at du kan øke intensiteten din eller sakte ned for å oppnå din hjertefrekvens for utvinning.

4. Svømmehunder. Hvis svømming eller vannsport er en del av treningsprogrammet ditt, velg en treningsspor som er vanntett eller vanntett. Å gjøre det vil utvide bruken av din tracker på banen, i treningsstudioet og i bassenget. Noen sporere er spesielt utviklet for svømmere, som kan gi beregninger på antall runder, svømmetid, effektivitet, type svømmestroke og til og med antall slag per runde.

5. Spor søvnmønstrene dine. Hvil, gjenoppretting og søvn er en viktig del av din helse og fitness. Trackeren din kan gi tilbakemelding som lar deg evaluere og måle lengden og kvaliteten på søvn. Treningssporingsutstyr hjelper deg med å optimalisere søvnen din for å muliggjøre riktig vevsbygging og reparasjon. Til det punktet, god søvn er lik sunn kropp, sunt sinn.

6. Tall som betyr noe. Med hvert treningsvakt er det en App som kan synkroniseres med den bærbare enheten for å produsere tall og diagrammer over dine daglige aktiviteter. Statistikken kan presenteres daglig, ukentlig eller månedlig, og gir deg oversikt over ytelsen fra trinnene som er tatt, avstanden gikk og løp, aktive minutter, hvilepuls, søvnkvalitet, kalorier og mer. Ved å analysere tallene får du et bedre bilde av innsats og ytelse, og hva som kreves for å nå både kortsiktige og langsiktige mål. For treningsbuffere som foretrekker skrivebordet eller Mac-en over smarttelefonapplikasjonen, vil noen treningsøkter gi dine aktivitetsdata via en webportal for enkel tilgang.

Det er mange sunne fordeler med å bruke en treningssporing. Enten du prøver å gå ned i vekt, forbedre treningen eller en idrettsutøver som ønsker å forbedre sin prestasjon, kan en treningsspor guide deg på den rette veien for en effektiv trening. Videre er disse enhetene enkle å bruke, behagelige å bære og veldig praktisk å følge med på. Hvis du er en kjøpsjeger, ingen bekymringer. Det er noen grunnleggende aktivitetssporere tilgjengelig for så lite som $ 20. For din neste treningsøkt, hvorfor ikke trene huset ned med en treningssporing og logg dine daglige fysiske aktiviteter, hvilepuls, sovevaner for å forbedre helsen og treningen. Hver liten bit av sporing teller.

Forfatter Bio

Hvis du er noen som er ny til fitness eller noen som er interessert i en kvalitet fitness tracker som vil bidra til å øke nivået av treningen din? Du kan nå ta en GRATIS guide (verdsatt $ 69) på //bestfitnesswatches.mywebpal.com/ og lære om de 9 enkle tingene du trenger å vite før du kjøper det beste treningsøkten som passer til din daglige livsstil og trening. Og mens du er der, sjekk de beste 11 aktivitetssporene fra Garmin Vivosmart HR, Fitbit Blaze til lommebokvennlige treningsdrakt!