generell helse

6 Helse tips for å ta hensyn til når du arbeider i utlandet

Anonim

Arbeide i utlandet er en fin måte å åpne opp for en helt ny kultur og en annen livsstil, men det viser oss også til ulike helserisiko. Som sådan bør vi alltid ta skritt for å beskytte helsen vår, da vi ellers kan være i en medisinsk krise mens vi er langt borte fra hjemmet, noe som kan være vanskelig å håndtere for alle slags grunner. Her er noen helseproblemer for å legge merke til når du bor og jobber i et annet land.

  1. Få internasjonal helseforsikring. Mens ingen noen gang vil tenke på å bli syk eller bli skadet til det punktet at de trenger akutt medisinsk hjelp - eller til og med sykehusinnleggelse - mens de jobber i utlandet, er det bare et faktum at det alltid er en sjanse som kan skje. Som sådan er det viktig å sikre at du er dekket av en solid internasjonal helseforsikring før du forlater hjemlandet ditt. Ved å få internasjonal reiseforsikring fra en anerkjent forsikringsleverandør (for eksempel Now Health International), sørger du for at du får best mulig medisinsk hjelp hvor og når en medisinsk nødssituasjon rammer deg.
  2. Få regelmessige fysiske kontroller . Selv om du føler deg helt ok, og du ikke har blitt syk for en stund, er det en god ting å få regelmessige fysiske undersøkelser mens du arbeider utenlands. På denne måten kan du sikre at du alltid er klar over sykdommer eller forhold som du kan hente mens du bor i vertslandet, samt å se om din eksisterende tilstand (hvis du har en) holdes bra i sjakk. Du kan også benytte anledningen til å spørre legen din om vaksiner som du må ta, spesielt hvis det er en sesongmessig feil du må unngå.
  3. Unngå gatemat. Mens det alltid er fristende å nyte lokalprisen og kjøkkenet til vertslandet, bør du bare gjøre det i restauranter og matverksteder hvor du kan være sikker på at maten håndteres og forberedes på riktig måte. Unn deg selv på gatemat kan føre til at du ender med å få alle slags gastrointestinale problemer og til og med matforgiftning. Sørg også for at du unngår kranvann hvis det er mulig, og vask alltid hendene før og etter måltider.
  4. Bruk solkrem og insektmiddel. Hvis din nye karriere tar deg til et sted solfylt og tropisk, må du definitivt ta med noen kraftige solkrem så vel som mygg / bug-frastøtende, uansett hvor du går. For mye sol kan forårsake smertefulle solbrentheter som kan føre til alvorlige hudsykdommer i det lange løp, mens myggbitt ikke bare er kløende og ubehagelig, men kan også få deg til å smitte med forstyrrende myggbårne sykdommer som dengue og malaria. Du kan også bruke langermede skjorter for å beskytte mot skadedyr.
  5. Hydrater ofte. Dehydrering kan være et alvorlig problem overalt, selv i kaldere områder. Pak alltid et par flasker renset vann med deg, uansett hvor du går, drikker dem så snart du føler deg tørst. Hvis det er varmt ute, sørg for å ta en slurk hvert tiende eller femten minutter. Skulle du løpe ut av vannet, unngå kranvann som det kan potensielt gjøre deg syk.
  6. Sørg for å få nok hvile. Det er lett å overexert deg selv når du arbeider i utlandet, da vi alltid vil sørge for at våre arbeidsgivere er imponert. Det er imidlertid viktig å få tilstrekkelig mengde søvn, da for lite kan gjøre immunforstyrrelsen din krasj og dermed gjøre deg sårbar for alle slags plager. Å få din åtte timers søvn hver kveld bør være det minste du bør sikte på. Unngå å misbruke koffein, da stimulanter kan påvirke mengden og kvaliteten på resten du får.

Ved å holde disse helsespissene i tankene og praktisere dem flittig, er din karriere i utlandet garantert å være like minneverdig og lønnsom som den var ment å være.