generell helse

5 måter å krydre vannet ditt og øke vanninntaket #WorldWaterDay

Anonim

Ginger Sitron Vann

Har du noen gang hørt om eller smakt denne typen fantastisk drikke som gir deg det beste av helseproblemer? Ginger Citron Drikkevann er en velsmakende drink som kan gjøres ved å legge sitron til vann med noen skiver ingefær. Både sitron og ingefær har flere medisinske egenskaper bortsett fra drikkevann. Kan gjøre drikken virkelig sunn for kroppens system; det bidrar til vellykket fordøyelse og avgiftning, forbedrer immunforsvaret og mye mer. Alt i alt er drikkevaren en fantastisk forfriskning for kroppen din og sjelen at du burde definitivt gjøre en innsats ut denne sesongen.

Strawberry Mint vann

Hver og en av oss elsker jordbær. I sannhet holder mange kvinner også tak i å lagre disse herlige grønnsaker og kjøle dem for at de kan brukes hele året for å lage fantastiske delikatesser og i mange tilfeller kule og fantastiske drikker. The Strawberry Mint Water er blant de mest delikate og fantastiske drikkene som er laget av jordbær og bruker vann som den viktigste ingrediensen. Dette er den beste måten å holde seg hydrert hele dagen for de som ikke kan drikke vanlig vann. Faktisk bidrar det også til å øke immunforsvaret til kroppen og er dermed ekstremt sunt.

Apple kanel vann

Hvem vil ikke like epler eller kanel? Mens vi alle vet de mange helsemessige fordelene som eple tilbyr oss, kan kanel optimalisere blodsukkeret og dermed holde diabetes i balanse og øker også energinivået fra kroppen. Dessuten er begge veldig herlige i smak og vil gi en fantastisk drink når de legges til vann. Apple Cinnamon Water er dermed en av de sunneste drikkene du kan prøve omtrent hver sesong, spesielt om vinteren. Den sunne forfriskningen kan hjelpe deg med fordøyelsen og stoffskiftet, og har også rensegenskaper.

Hindbær Blåbær vann

Vi har allerede sett helsemessige fordeler med jordbær i jordbærmyntvann. Hindringer er dessuten veldig rike alternativer for vitaminer, rynker, fibre og antioksidanter som kan hjelpe til med å stoppe kreft, lindre morgen sykdom, styrke livmoren og det er anti-aldring. Du kan akkurat nå forestille deg hvor sunt du liker å gjøre, gjør ikke å legge jordbær og bringebær til vanlig vann. Og høres det ikke så godt ut? Du må sikkert style denne! For en bedre smak, kan du kjøle det og nyte den fantastiske drikken!

Sitron Lavendel vann

Den Lemon Lavendel Drikkevann er en av de perfekte drinkene å oppleve denne sesongen hvis du fører en travel og stressende livsstil hver gang. Mens sitron har sine egne flere fordeler å tilby, hjelper lavendel deg til å slappe av og få en bedre søvn.