miste / få vekter

5 måter å kutte sukker ut av kostholdet ditt

Anonim

Hvis du har en søt tann, er det ikke noe mer behagelig for deg enn å spise noe yummy eller sjokoladeholdige etter et måltid eller til og med i stedet for lunsj. En enkelt tanke om at du må slutte å spise søtsaker, kan drepe humøret ditt. Din organisme krever en viss dose sukker det samme som røykerens organisme krever en dose nikotin. Selv om tilfredsstillelse av dine ønsker for sukker gir deg utrolig nytelse, bør du noen ganger betale en høy pris for det. En stor mengde sukker i kroppen din kan forårsake ikke bare diabetes, men også hindre deg i å miste vekt, påvirke fordøyelsessystemet og generell tilstand.

For å avspeile deg bort fra denne søte synden, tilbyr vi deg enkle og ufarlige metoder, forsøkt av ukrainske kvinner, som vil hjelpe deg å stoppe å ofre helsen din mot søtt avhengighet og utvikle nye sunne vaner.

Mer vitamin C

Når det gjelder å gi opp gamle vaner eller kutte ned på favorittmat, er det ikke lett å overbevise hjernen om å gjøre det. Hvis ditt ønske om søtsaker er for sterkt, kan du prøve å lure hjernen din og tilby det en ny sunn vane i stedet - å spise mer vitaminer. Blant det brede spekteret av vitaminer, faller på vitamin C siden det er en naturlig sukker erstatning. Etter at du spiser en saftig appelsin, legg til et stykke sitron leketøy teen din, eller spis litt greener, vil sukkernivået i organismen din naturlig øke uten noen sjokoladebarer.

Mindre koffein

En sjelden person vil nekte en kopp kaffe om morgenen eller en kopp grønn te før du går til sengs. Men du bør vite at koffein som finnes i disse drikkene, senker blodsukkernivået slik at du lurer etter noe søtt. Hvis du vil legge til rette for organismen din i de tidlige stadiene for å hindre deg fra sukker, kan du ikke bare prøve å spise mindre sjokolade, men også redusere forbruket av kaffe og te til et par kopper om dagen. Som et alternativ, bytt til kaldt sukkerfri drikke som Mojito eller limonade. Ikke-alkoholholdige, naturlig.

Fersk frukt

Dette er en fryd du ikke vil angre etter. Tenk deg: du starter dagen din ikke med søt kaffe eller et stykke kake, men med en håndfull frukt og bær og gresk yoghurt. Denne snacken ser veldig deilig ut og er bedre enn noen M & M's. I tillegg, i stedet for sukker, leveres kroppen din med fruktose. En annen fordel med frukt er at de perfekt tilfredsstiller din sult. Hvis du spiser en liten fersken til middag, vil du føle deg full og vil ikke kreve sjokolade til kveld. Dette er en veldig enkel måte å lure din søte tann på. Etter en måned med å spise frukt i stedet for sukker, vil noen sjokolade virke for nærende og søt å spise den så ofte som du pleide å.

Rørsukker

Hvis du var en ekte stoic, vil vi anbefale at du nekter sukker samtidig som du eliminerer det fra ditt daglige kosthold. Men det er ikke behov for slike radikale tiltak hvis du bare vil begrense ditt forbruk av søtsaker. For det første, erstatt sukker du legger til maten din med rørsukker. Ja, det er dyrere enn det vanlige, men det er mye sunnere.

Kakao eller mørk sjokolade

Mange av oss kunne enkelt gjøre uten sukker og ville bare spise frukt for en dag, men hvis du har en ekte søt tann, er sjokolade din kilde til lykke uten som dine dager ville bli dystert og kjedelig. Det er en vei ut for deg. Bytt melk sjokolade med den mørke. Sistnevnte inneholder dobbelt så mye sukker og flere vitaminer. Dessuten har den samme effekt på humøret som andre søtsaker. Du kan også erstatte kakaopulver til sjokolade. Kakaopulver inneholder mange vitaminer og mineraler som balanserer nivået av blodsukker og regulerer fordøyelsen som fjerner giftstoffer fra kroppen din og styrker beinene. Så, i stedet for å kjøpe en Snickers-bar, lager eller kjøp litt brownies.