generell helse

5 tips for å lære å bli slank; Emotional Eater Advised

Anonim

Tips for å lære å bli slank; Emotional Eater Advised

Å være emosjonell kan få deg til å spise mer enn du har ønsket å spise, det er faktisk. Dette er spesielt når du arbeider med stress, ofte vil du ønske å gå for komfortmat som kan gjøre deg glad, men uvitende til deg, pleier du å konsumere mer mat. Selv om du kanskje ikke kan fullstendig kontrollere å være følelsesmessig, er det noen sikre ting du må gjøre for å kutte ned mengden mat du spiser når du er emosjonell. Ofte å spise mer mat når du er følelsesmessig, vil få deg til å få mer vekt og det vil føre til mer helseproblemer.

Det du kan gjøre for å stoppe dette nå, er å følge ideene jeg deler her under for at du skal være slank selv om du er emosjonell, hvis du følger ideen, vil du ikke få mer vekt som du ikke vil ha for deg selv.

1. Hold en matlogg

Det er det relaterte mønsteret mellom mat og humør, du kan bare få vite dette hvis du tar deg tid til å observere det. Det du trenger å gjøre nå er å skrive ned hva du spiser, hvor mye du spiser, når du spiser, hvordan du føler deg når du spiser og hvor sulten du er. Å gjøre dette vil hjelpe deg å se mønsteret av hvordan stemning og mat er forbundet. Dette blir din guide, som du vil forstå hva du skal spise når du er emosjonell. Du vil kunne tenke to ganger når du vil spise den sukkerholdige spisested hjemme.

2. Lag sunne valg

Ikke bli fristet til å holde for mange snacks i hjemmet ditt fordi dette vil oppmuntre deg til å spise dem mer når du er emosjonell. Dette er fordi de vil få deg til å føle seg lykkelig. Det er tilrådelig å holde sunne matvarer tilgjengelig i ditt hjem. Hvis du føler at du trengte noe å spise, gå for frisk frukt og grønnsaker eller til og med fibermat eller fullkorns cracker. Aldri går du for den sukkerholdige bearbeidede maten i navnet SNACKS

3. Oppretthold en vanlig treningsplan

Vet du at trening er en fin måte å redusere stress på? Bare prøv, og du vil se hvordan lettelse du vil være etter øvelsen. Dette er fordi trening vil hjelpe kroppen og sinnet til å gjenforenes og få deg til å føle deg bedre. Stress vil alltid forstyrre kropp og sinn, derfor må du omdirigere din emosjonelle utgivelse vekk fra mat og mot mosjon.

4. Reduser matenes størrelse

Hold størrelsen på delene av mat du spiser ned for å begrense det totale antall kalorier du tar inn til enhver tid. Å ta deg tid til å spise sakte, vil hjelpe kroppen din å gjenkjenne når den føles full, slik at den kan sende deg signalene for å stoppe før du har overspist, men fremdeles føler deg fornøyd.

5. Siste ting; Vurder terapi

Dette er den siste delen av det hvis alt annet feiler, det er på tide å ta hensyn til terapien. Få behandling med profesjonell helsepersonell. Terapi kan hjelpe deg med å forstå motivasjonene bak din følelsesmessige spising og hjelpe deg med å lære nye håndteringsevner.