generell helse

5 ting å diskutere med din personlige trener før du begynner å trene

Anonim

Alle ønsker å ha en god kroppsbygning og en sunn kropp. For å oppnå det samme, treffer man på treningsstudioet eller ansetter en personlig trener for formålet. Hvis du også har ansatt en personlig trener i Bethesda, så er det noen ting du må diskutere med din personlige trener før du begynner med trening

1. Din treningshistorie

Dette er det viktigste punktet som du må nevne til trener, som han / hun må være oppmerksom på og starte opplæringen tilsvarende. Din treningshistorie, eller om du har begynt å trene for første gang, eller du har deltatt i en maraton, bør hver eneste detalj være kjent for treneren om deg. Dette vil direkte påvirke øvelsene og treningene som treneren vil foreslå, og du vil få økt suksessrate.

2. Helsehistorien din

Deretter må du diskutere din helse og medisinske historie med personlig trener. Det er svært viktig for treneren å vite om du har gjennomgått noen form for operasjon eller tar medisiner etc. Også snakk om smerter og kroppssmerter. Dette vil hjelpe treneren til å forstå hvilke treningsøkter som foreslår deg.

3. Dine svakheter

Trening trener ikke bare regelmessig. Det betyr også å spise sunn mat og opprettholde en sunn livsstil. Men det skjer ofte at det blir vanskelig å kontrollere trangen til noe usunn mat, og vi ender med å mumle på det. Så, hvis du har slike svakheter ved synet av søtsaker, sjokolade eller junk food, må du gjøre din personlige trener oppmerksom på dette. Dette vil la treneren sørge for at du opprettholder et regelmessig balansert kosthold sammen med treningsøktene.

Dette er de få tingene du må diskutere med deg selv med din personlige trener. Nå spør neste trener om dine spørsmål. Du bør spørre eller heller diskutere med trener om følgende-

4. Vil mine ønsker bli oppfylt?

En som trener, håper selvfølgelig å gå ned i vekt slik at de kan passe inn i favorittklærne, få mer energi og vitne til bedre humør og helse. Så diskuter i detalj med din personlige trener om dine forhåpninger, og hvor lenge vil det ta å gjøre dem til virkelighet. Videre lærer treningsplanen som treneren har tenkt å innlemme i rutinen din.

5. Trenerens spesialisering og kundetilfredshet

Siden du betaler for treningsopplæringen må du skaffe deg all slags kunnskap som er viktig for deg fra treneren. Spør trener om deres spesialisering. Bare en grunnleggende trening sertifisering er ikke nok. For eksempel, hvis du er på utkikk etter en ballettkropp, og treneren din er spesialisert på trening for vektløftningskonkurranse, er det ikke en god og ønskelig kombinasjon.

Du kan dessuten også diskutere med de ulike klientene som treneren jobbet med, og nivået på tilfredshet de hadde.

Å diskutere disse fem tingene med treneren din vil definitivt hjelpe deg med å trene komfortabelt som du vil vite hva du skal håpe på og hvilke resultater du får. Så det beste rådet her kan være å fortelle detaljer om helse- og treningshistorien din, etterfulgt av å stille visse spørsmål til din personlige trener. Vel, Bethesda er vert for en rekke gode treningsstudioer og personlige trenere, og du kan velge din i henhold til dine krav og begynne å trene!