sykdommer

5 regimer for styring av ALS Progress

Anonim

ALS, en sykdom som er mye forbundet med Lou Gehrig, har MLB-spilleren blitt undersøkt av mange leger i årevis. En endelig behandlingsplan er ikke funnet på grunn av den hastigheten sykdommen utvikler seg på.

Den neurodegenerative lidelsen påvirker øvre eller nedre motorneuronene som resulterer i effekter som føltes eller settes i hjernen eller rundt ryggraden. Motorneuronene ligger i frontalbekken, og degenerasjonen er forbundet med spredning av toksinproteiner fra ett neuron til et annet. Det er også reduksjon av resirkulering for misfoldede proteiner, betennelse i nevroner og mye proteinfaltfolding. Disse årsakene resulterer i den neurodegenerative lidelsen.

Det uheldige faktum er at det ikke finnes behandlinger for den amyotrofiske lateralsklerose. Derfor er medisin og terapier tilgjengelig for å forhindre unødvendige komplikasjoner, holde pasienten behagelig og senker progresjonshastigheten til tilstanden. Noen av de tilgjengelige og foreskrevne behandlingsalternativene inkluderer:

ALS

  1. riluzol

Dette er den eneste medisinen som har blitt godkjent av FDA for behandling og behandling av ALS. Det har vist gode resultater og gode responser hos pasienter. Riluzole reduserer progresjonen hos de fleste pasienter ved å redusere nivået av glutamat, en kjemisk messenger som er betydelig høy hos de fleste pasienter med ALS. Glutamat overexciterer nerveceller.

ALS behandlinger er minimal og for å minimere smerte eller ubehag forbundet med sykdommen, vil pasientene bli foreskrevet andre medisiner for muskelkramper, tretthet, smerte, spastisitet, overflødig slim / salivasjon, søvnproblemer, depresjon, følelsesmessige utbrudd og forstoppelse.

  1. Fysioterapi

Sykdommen påvirker motorneuroner. Dette betyr at bevegelse er problematisk. Smerte medisiner kan gis og mobilitet, bracing, og walking utstyr tilbys. Øvelsene hjelper deg med å opprettholde kardiovaskulær kondisjon og generell bevegelse så lenge som mulig.

En fysioterapeut vil også bli anbefalt for at du skal være vant til en rullestol, rullestol eller bærebjelke. Rampe vil også være nødvendig.

God mosjon pumper blodet ditt og fører til frigivelse av endorfiner, eller føler gode hormoner. Disse biomolekylene som slippes ut i blodet, vil øke din følelse av velvære. Smerter og muskelspasmer kan også forebygges og reguleres på samme måte.

  1. Snakketerapi

For å fremme kontinuerlig kommunikasjon med pasienten, er det anbefalt å ta på talebehandling. Muskler rundt munnen din påvirkes av sykdommen, derfor vil en taleperson komme til nytte for å lette kommunikasjonen. Teknologiske applikasjoner vil komme til nytte i senere stadier. En ergoterapeut vil også være nødvendig for å hjelpe med å pleie og spise.

  1. Puste terapi

Med tiden vil pasienter med ALS oppleve problemer med å puste. Dette er på grunn av muskel svakheter i hele kroppen din. Regelmessig testing av pusten din er derfor svært viktig. Legen din kan anbefale og anbefale bruk av pusteutstyr for ventilasjon, spesielt om natten. Pasienter med avansert ALS kan kreve trakeostomi for puste.

  1. Ernæringsmessig omsorg og støtte

God ernæring er viktig for ALS pasienter. Kosttilskudd som multivitaminer, kreatin, magnesium, kalsium med vitamin D, tiamin, vitamin E, omega 3 oljer, koenzym Q10, vitamin A, alfa-liposyre, linfrø og vitamin C vil hjelpe.

Til slutt er amyotrofisk lateralsklerose en dødelig sykdom som hevder livet til alle sine ofre. Utdanning og bevissthet om sykdomsårsakene, behandlingen og den beste omsorg og støtte bør spres over hele verden. Uten kur skal forvaltningsmedisinene og terapiene brukes. Det er også behov for støtte fra regjeringer når det gjelder finansiering til forskningsinstitusjoner ettersom de utilsiktet søker etter en kur.

Forfatter bio

Grace Linden er en anerkjent nevrolog og en kampanje for regjeringsstøtte for å søke etter ALS-behandlinger. Les mer på hennes arbeid og lær mer om ALS på artiklene sine i medisinske tidsskrifter og nettsteder.