matvarer

5 grunner til at du bør supplere kostholdet ditt

Anonim

Vi er et produkt av hva vi spiser. Dette er ikke bare et annet gammelt ordtak, men en tidløs visdom som alle burde vite. Dette burde få deg til å tenke igjen om hva du spiser og med rette.

For at kroppen din skal fungere normalt, er det en viss andel næringsstoffer og mineraler du trenger i kostholdet ditt. Faktisk øker vitaminer og mineraler immuniteten mot sykdommer og andre infeksjoner. Det er derfor viktig å sikre at dietten inneholder riktig mengde næringsstoffer og mineraler hvis du skal bli frisk.

Men på grunn av mange naturlige og menneskelige faktorer har mengden næringsstoffer i maten vi tar, redusert betydelig. For å supplere næringsstoffene og mineraler i kostholdet har næringsdrivende anbefalt at vi tar kosttilskudd. Kosttilskudd er en konsentrert kilder til næringsstoffer og vitaminer som fungerer som kostholdsstoffer.

De er hentet fra dyr eller andre materialer og er en levedyktig kilde til ekstra næringsstoffer. Mange mennesker er imidlertid ikke overbevist om hvorfor de bør supplere deres diett, og derfor har jeg skrevet denne artikkelen for å forklare noen grunner til hvorfor du trenger å supplere dietten.

Utsletting av næringsstoffer i jorda.

Alder

Tilskudd vil øke konsentrasjonen av næringsstoffer i maten din og dermed øke sannsynligheten for å absorbere mer.

Barn derimot krever et multivitamin diett for å forbedre immuniteten og for en sunn vekst.

Mens det er bra å spise mer mat, kan dette få andre konsekvenser som fedme og kaloribalanse. Tilskudd er derfor den mest sikre måten å gi næringsstoffer i kroppene våre.

Kroppsøvelser.