generell helse

5 nye måter å få tilgang til helsevesenet

Anonim

5 nye måter å få tilgang til helsevesenet

  1. Retail Drug Stores

Et annet sted å finne lettelse fra vanlige sykdommer er gjennom de lokale forhandlerne. Mange apotek butikker over hele landet legger til klinisk pleie. Potensielle pasienter kan gå inn uten en avtale og bli sett av en lege for mindre lidelser. Noen sentre tilbyr også fysiske undersøkelser for studenter før skolen begynner. Personer i helsevesenet tar medisinske tjenester til nye høyder med butikkmodellen. Hvis du vil være en del av dette voksende feltet, får du utøvende mha fra USC online og lær om hvordan disse sentrene hjelper deres lokalsamfunn.

  1. Urgent Care Centers

Populariteten til akuttsentre har også påvirket helsen til et samfunn. Urgent Care er et populært alternativ hvis din vanlige lege kontor har begrensede timer. Disse fasilitetene er også gunstige for samfunnet, da de kan ta mange pasienter som normalt kan gå til sykehusets nødrom. Nå, nødrom kan bare fokusere på ekte medisinske nødsituasjoner i stedet for sykdommer som noen ganger trenger samme dagstjeneste.

  1. Klinikker på arbeidsplassen

Noen arbeidsgivere er i ferd med å gi noen form for velvære for sine arbeidere. Bedrifter rundt om i landet inkorporerer velværetjenester i sin grunnleggende ytelse og helseforsikringspakke. Mens enkelte organisasjoner gir mindre rutinemessige helsetjenester, som influensaskudd, fokuserer enkelte velværeavdelinger hovedsakelig på beste praksis i helse, som ernæring og vekttap.

  1. Omfattende helsesentre

Den siste typen ny innstilling for medisinsk behandling i dag er med et omfattende helsesenter. Disse blir mer typisk drevet av HMO-grupper og tilbyr alle typer lege og service for pasienter i en praktisk campus. Mange helsepersonell ledere har funnet fordeler i dette alternativet til omsorg. Klikk her for å lære om noen av måtene som ledere i denne bransjen jobber for å forbedre denne modellen.
Neste gang du blir syk og du trenger å se en medisinsk leverandør, se på noen av disse nyere måtene å få hjelp. I stedet for å vente på en avtale, kan du få rask og praktisk tilgang til helsetjenester og begynne å føle deg bedre før.