matvarer

5 Ikoniske retter som du ikke kan savne når i London

Anonim

London, et av de mest populære gourmetmålene til matelskere fra hele verden, kan skryte av et variert utvalg av smaker, aroma og smaker. Fra fisk og chips til krydret svinekjøtt og fennikel kjøttboller, har denne byen en tallerken for alle. Enten du er London eller bare i denne eklektiske byen for en rask forretningsreise eller en velfortjent ferie, er det visse retter du må prøve. Noen er krydret; duften av noen er nok til å gjøre deg salivere, mens noen andre er raske og enkle komfortmatvarer. Interessant, Londons utallige restauranter serverer alle disse og enda mer. Så før du gjør en reservasjon på en av de beste restaurantene i London nær West Endor i Tower Bridge-området, ta en gander på noen av de mest uimotståelige rettene som denne gode gamle byen er kjent for.

Fem leppe-smacking retter som du ikke kan gå glipp av når du er i London:

BBQ-krydret sprø grisens ører: Dette er mer av en matbit som du kan smelte på når som helst på dagen eller natten. Oh, og disse pommes frites kommer i en brun papirpose med en liten rød vokstetning. Wacky og tradisjonell på samme tid, er det ikke?

Kedgeree: Svært få ting fremkaller en følelse av majestetisk fortid bedre enn denne parabolen. Det er en bunke kremaktig ris med en stor del av røkt karamell på toppen med et pochert egg plassert på toppen av det. Det blir vanligvis spist til frokost, men et måltid dette tilfredsstillende kan bli hatt selv for brunsj eller tidlig kveldsmat.

Chorizosandwich: Berømt siden dagene da Borough Market pleide å være et grossistmarked, er chorizosandwichet nå en ikonisk mat i London. Ikke gå glipp av denne ristede spanske Alejandro Chorizo ​​boller, med en sjenerøs drizzle olivenolje og silkeaktig piquillo rød pepper.

Nå som du vet hvilke retter du bør prøve når du er i London, er det på tide å lage en liste for å fortsette å sjekke fra tid til annen. Enten du planlegger en romantisk middag med din elskede eller en natt ute med vennene dine, må du sørge for å behandle dem med en av disse skattejegene av deilig godhet og tjene deres evige takknemlighet.

Forfatter bio: Mandy Bular er en matkritiker som har reist verden på jakt etter nye smaker og smaker. I bloggen skriver hun ofte om de retter hun har kommet over på et tidspunkt, og fant dem helt deilig. Hennes serie av anmeldelser av de beste restaurantene i London i nærheten av West End og Tower Bridge har samlet ganske viften teller.