generell helse

5 helsemessige fordeler med honning til kroppen

Anonim

Ren honning

Farene ved sukker har blitt så vidt publisert at mange mennesker feilt tror at det som er "søtt" er lik dårlige nyheter med kroppen. Mens raffinerte sukker er faktisk skadelig, om ikke dødelig, for din helse, gir naturen et fantastisk deilig utvalg av naturlige sukkerarter i frukt, rotgrønnsaker og honning som nærer kroppene våre og fremmer godt velvære.

Over fire tusen år tilbake ble honning brukt som en tradisjonell medisin, der den ble ansett som effektiv til behandling av materiell ubalanse kjemi.

Visste du at junk food dreper raskere enn noen andre sykdommer?

Hva er honning laget av?

Honning består av glukose, fruktose og mineraler for eksempel jern, kalsium, fosfat, salt klor, kalium, magnesium.

Nedenfor kan det være en typisk kjæreprofil,

  • Fruktose: 37. 2%
  • Glukose: 31. 3%
  • Maltose: 7, 1%
  • Sukrose: 1. 3%
  • Drikkevann: 17 2%
  • Høyere sukker: 1, 5%
  • Ask: 0. 2%
  • Annet / ubestemt: 3. 2%

Honning hjelper deg med å miste vekt raskt

For optimal positive aspekter, legg til 1 spiseskje honning samt juice av en sitron til lunken til varmt vann hver morgen før lunsj. Dette er en veldig beroligende og tilfredsstillende drikke for å avslutte dagen med, også.

Honning brukes til å behandle allergier

Det er noen undersøkelser som tyder på at honning kan være nyttig for å minimere sesongens allergi. Vaktmannen rapporterte at honning selv "slår hostemedisin" for å lindre og redusere hyppigheten av hoste.

Har du lest? Helsefordeler ved å spise cashew

En placebokontrollert studie som inkluderte 36 personer med okulære allergier, viste at deltakerne reagerte bedre på behandling med honning sammenlignet med placebo. Imidlertid rapporterte en tredjedel av dem at det var vanskelig å tolerere å spise noen spiseskje honning daglig på grunn av sin altfor søte smak.

Det lindrer fordøyelsesbesvær.

En eller to spiseskjeer av honning før tunge måltider er den enkleste metoden for å forebygge fordøyelsesbesvær, og i tilfelle du allerede har overindulged, legg til honning og sitron til varmt vann for å flytte mat over fordøyelseskanalen.

Lindrer gastroenteritt

Tilsett 1-2 spiseskjeer forbundet med honning med 1/3 ts kanel til problemer, og drikk deretter daglig.