miste / få vekter

5 Deadly Fad dietter som du må unngå

Anonim

5 Deadly Fad dietter som du må unngå

Hvordan få kontroll på emosjonell spising for vekttap

Tro det eller ei, Tapeworm diett eksisterer virkelig. Faktisk mange dieters som rush å shed pounds blir ofte lurt inn i den. Bortsett fra å være ekkelt og unsanitary, er dietten ulogisk og ineffektiv.

Konseptet er, du spiser parasitt egg som biff bobelorm egg og når du har nådd ønsket vekt, vil du behandle medisiner for å eliminere ormer. Men så snart ormene er borte, begynner du å bli igjen, og hvem vet at du kan få sykdom også.

Eddik dietten

Gulping mye eddik blandet med vann er ikke den beste måten å miste vekt på. Mens mange dieters mener at det er en god drikke for å rense kroppen, sier spesialisten at de vanlige bivirkningene inkluderer brekninger og diaré.

Har du lest?

Seks (6) mest vanlige årsaker til fedme

På 1960-tallet er Sleeping Beauty Diet en varm trend. Mange dieters inkludert populære kjendiser som Elvis Presley brukte kostholdet til å gå ned i vekt. I utgangspunktet må du være sterkt beroliget for å være trøtt i dager.

Siden vil du ikke kunne spise godt, det er stor mulighet for vekttap. Ulempen av denne dietten er at du kommer til å savne mange hendelser mens du sover, og du vil sannsynligvis bli tyngre på grunn av ekstrem sult at du vil føle øyeblikket du våkner opp.

Kål suppe dietten

Hollywood-skuespillere som Sarah Michelle Gellar løfte til kål suppe dietten der du bare kan spise kål suppe, frukt, grønnsaker, skummet melk, te, fett yoghurt og kaffe i syv dager. Men basert på studier kan faddietten forårsake humørsvingninger, lave energinivåer og sukkerbehov. Betydning, det gir bare en båndhjelpsløsning, men aldri en reell løsning på å være overvektig.

Bygg musklene raskt, les:

Mest brukte og beste kroppen Building teknikker

Prolinn-dietten AKA siste sjanse diett ble oppfunnet av Roger Linn i 1970-tallet. Med denne dietten må du drikke et mirakelvæske som består av jordhove, dyrhorn, ben, sener og biprodukter fra dyr forbedret av farger, kunstige smaker og super enzymer for å kombinere alle ingrediensene. Driken inneholder 400 kalorier og null næringsstoffer. Derfor dieters som drikker det miste vekt, men ofte lider av hjerteinfarkt.

Hvis du er fast bestemt på å kutte ned pund, anbefaler jeg at du trener daglig, se maten du spiser og ha en sunn livsstil.