generell helse

4 enkle måter å avlaste, overvinne og forhåpentligvis unngå smerter i ryggen

Anonim

Måter å lindre, overvinne, og forhåpentligvis unngå smerter i ryggen

Så husk at kronisk ryggsmerter er den ledende funksjonshemming hos mennesker under 45 år, det er viktig å vite hva som kan forårsake det:

 • Først av alt, kan det direkte være relatert til ryggradsskivene som blir degenerert. Det er et alternativ at mykt vev mellom leddene kommer ut, og det resulterer i herniated plate som forårsaker ryggsmerter. Også en plate kan ha bulmet, og hvis det skjer, vil du sannsynligvis føle at en eller annen nerve er under press. Og du kan også lide av degenerativ disk sykdom som skjer som en konsekvens av ryggraden krymping eller rive. Dette er for det meste tilfellet med eldre mennesker.
 • En annen vanlig grunn til at det oppstår ryggsmerter er betennelse i sacroiliac joint. Det er det mellom bekken og ryggraden, og det er ansvaret for å flytte vekten fra overkroppen til underdelen. Og en gang er det betent som kan bli mye vanskeligere, og resultatet er ryggsmerter. De vanligste årsakene til dette er leddgikt eller skade.
 • Det er også spinalstenose hvor kanalen er blitt innsnevret, og nerver er presset. Dette resulterer for det meste i følelsesben. Og du kan lider av spondylolisthesis hvor et bein slipper ut på plass i nedre delen av ryggen. Derfor oppstår smerten i ryggen, og leddene svekkes.
 • Som vi allerede sa var friksjon eller ulykker også en god sak, spesielt hvis ryggen ikke har helbredet den riktige måten.
 • Og på slutten blir overvektig og ikke trener, mens du spiser mye usunn mat og røyking, kan det direkte påvirke ryggen din.

Hvordan håndtere eller forebygge ryggsmerter?

 • Nå som vi har diskutert hva som er mulig, forårsaker at du opplever ryggsmerter, kan det være bra å se hvordan du skal håndtere det:
 • Så først, vil du være sikker på at du har den beste diettplanen det er. Din beste sjanse er å redusere inntaket av raffinerte matvarer, som sukker eller bearbeidet kjøtt, samt hvite melprodukter som de kan øke betennelsen. På den andre siden spiser mer grønnsaker, nøtter, magert protein kjøtt og sørg for å få nok Omega 3 syrer og kalsium, så vel som vitamin D som de er avgjørende for felles- og beinhelse. Spice også maten din som krydder som ingefær, curcuma, rød pepper, oregano, etc., kan ha en positiv effekt på beinhelsen. Og ikke glem at du bør slutte å røyke sammen med den generelle dårlige innflytelsen som den har på helsen din, kan også skade ryggen din.
 • Som av de naturlige og hjemme rettsmidler for leddgikt, er din beste sjanse til å bruke anti-inflammatoriske kremer som capsaicin eller geler som vil kjøle seg ned på stedet. Også, kanskje du vil ta medisiner for smertelindring, men bare etter å ha konsultert legen din.
 • Videre må du redusere tiden du sitter eller legger deg ned og øke tiden du trener på en ukentlig basis. Yoga eller aerobic fungerer best når det gjelder smerter i ryggen. Og sørg for å opprettholde en sunn vekt som det er avgjørende for tilbake helse. Hold også den gode stillingen, med nakken og ryggraden lined opp og skuldrene i en jevn høyde for å lindre spenningen fra den ene siden av ryggen.
 • Ikke sov på magen som den strekker både nakke og rygg. Hvis du sover på sidene legger du puter mellom knærne, og hvis du sover på ryggen, legg dem under knærne, da dette kan lindre både spenning og smerte. Også, har en tendens til å øke fleksibiliteten din ved å utføre visse øvelser som vil strekke ryggen og hamstringene.
 • Det kan også hende du vil rådføre deg med en lege hvis du skal delta på elektrisitetsnervestimulering, da det kan være nyttig når du opplever ryggsmerter. Videre vil du kanskje bruke is- og varmterapi og en vanlig håndmassasje på ukentlig basis, da det både vil slappe av og slippe trykket på nerver.
 • På slutten må du være så sterk som du kan, og for å forbedre styrken til kjernen din som en svak kjerne betyr svak rygg.
 • Hvis du ikke opplever kronisk ryggsmerter enn bra for deg. Men det betyr ikke at du skal trene usunn livsstil. For å hindre at ryggsmerter nærmer deg deg, vil du kanskje bruke alle ting som vi nevnte i forrige avsnitt, unntatt behandling og medisinering. Husk at forebygging er alltid bedre enn kur.

Konklusjon

Folk må innse at en ryggsmerte er et alvorlig helseproblem, og at det ikke er noe man bør lide uten å reagere. Noen kan tro at det vil passere seg selv, men det kan ikke, og det kan bli et mer alvorlig problem. Slik at det ikke skjer, vil du trenge en sunn livsstil som dreier seg om et balansert kosthold, mosjon og en sunn daglig rutine!

Forfatter Bio-

Meighan Sembrano er en entusiast og lidenskapelig forfatter. Hun er en bidragsyter til Consumer Health Digest. Hun er ekspertise innen skjønnhets- og hudpleieartikler.

Har også bidratt til helse og fitness. Hennes arbeid gir en entusiast vri til leserne. Hun resonerer leserne med sine enkle og gjennomtenkte ord. Du kan følge Meighan på Twitter og Facebook