generell helse

4 essensielle oljer for vekttap

Anonim

Miste vekt i Montreal

Eteriske oljer har vondt å blåse på menneskekroppen. Dette kan ses av den økende populariteten til butikker som Saje og andre naturlige velværeforretninger med fokus på aromaterapi. Hva om vi fortalte deg at de samme oljene kan hjelpe deg å gå ned i vekt?

Dette er ikke å si at ved å bare bruke disse oljene, vil du øyeblikkelig gå ned i vekt, men kombinert med å spise riktig og mosjon studier har vist at disse vil hjelpe til med vekttap. De gjør dette ved å øke stoffskiftet, slik at du kan fordøye maten raskere.

Mens mange forskjellige essensielle oljer kan hjelpe deg ved å redusere stresset ditt og dermed redusere kortisol, eller til og med gi deg den energien som trengs for å gå på treningsstudioet, er det visse essensielle oljer kjent for å hjelpe deg med vekttapet.

 1. Grapefrukt

  Denne essensielle oljen hjelper deg å miste vekt ved å øke stoffskiftet. Det vil ikke bare øke hastigheten på den tiden det tar å fordøye maten din, men også magenes effektivitet. På toppen av å merke dette vil du også finne andre spennende fysiske fordeler. Grapefrukt hjelper deg å tenke tydeligere. Denne fantastiske essensielle oljen er perfekt for å koble sammen med en rense du gjør også.

  1. Peppermynte

   Sitron er en robust essensiell olje. I tillegg til sin ferske duft har sitron i essensiell oljeform blitt bevist for å bidra til å forbrenne fett. Det er også flott for tarmene dine. Det er ingen hemmelighet at sitron regelmessig brukes i rensing. Sitroner i hvilken som helst form bør være en stor del av smussregimet. Det er kjent for å gjøre deg lykkeligere ved å øke norepinefrien i hjernen din.

   1. ingefær