skjønnhetstips

3 blunders som kan holde alle dine anti-aging innsats på Bay

Anonim

For tidlig aldring er en av de mest pinlige medisinske forholdene som de fleste menn og kvinner har en tendens til å møte i disse dager. Dette krever øyeblikkelig omsorg eller behandling. På et tidspunkt tar folk tiltak for å reversere aldringssymptomene for å se yngre ut enn hva de er. Men i ferd med å gjøre det, det de ikke skjønner er at det er mange sjanser til å gjøre feil. Noen ganger blir disse feilene store blunders som ubevisst kan reversere din egen anti-aging-innsats i stedet for aldrende symptomer. Dessverre anerkjenner de fleste ikke disse feilene på grunn av at de fortsetter å falle inn i fellen fordi de pleier å bli eldre heller enn å se yngre ut. Her er de feilene vi alle trenger å passe på!

Å gjøre for mye sminke

For å skjule de fine rynkene og linjene, har mange mennesker en tendens til å gjøre den ekstra sminke ut av fristelsen og bekymringen. I utgangspunktet kan du beundre resultatene av denne daglige, men ekstra kosmetiske behandlingen som tiden går forbi. Det er imidlertid mye tryggere å motstå denne fristelsen for all del! Dette skyldes at overflødig sminke har en tendens til å forbli i flekker som de blir merkbare på slutten av dagen - noe som er motsatt av det som var ønsket. Derfor er det greit å gjøre sminke, men ikke i overkant. Og ja, ikke glem å bruke en anti-aging formel med en lett berøring.

Holde seg til samme gamle eller barndoms hår styling

Det er sant at hår stiler fortsetter å forandre seg med alderen. Dette er imidlertid ikke sant med et betydelig antall mennesker. Disse menneskene har en tendens til å holde seg i samme hårstil som de hadde fulgt siden barndommens dager på grunn av tilpasningsevne og uvillighet til å forandre den. Men det de ikke klarer å innse er at den samme stilen ikke gjør dem til å se yngre ut som de blir aldrende. Så, hvis de ikke forandrer hårstilen, ser det yngre ut som er et av hovedmålene for anti-aging innsats, ikke skal oppfylles. Derfor bør du vurdere å endre hårstilen din også.

Ingen nok beskyttelse fra solen

Alle elsker å ha solbrun i ungdommens dager. Men når tiden går forbi, begynner de dårlige effektene av soling å overflate på huden, som bare viser hvem som har hatt det i solen. Som et resultat ser folk som bare er på trettiårene seg ut som om de er i førtiårene. Derfor, hvis du vet at du er i ferd med å være i solen for lenge, bare sørg for å bruke en sunn solkrem. Det ville være best å unngå å være i solen.

Tro på anti-aging ingredienser som er ineffektive i lang tid

Det er rett og slett en god ide å velge et effektivt anti-aldringsprodukt som kan helbrede alle dine aldringssymptomer. Det er også fint å velge 2-3 slike produkter som er spesielt laget for å håndtere ulike aldrings tegn. Det som de fleste kunder ikke sjekker på er imidlertid om disse produktene vil gi de samme resultatene i det lange løp eller ikke. Dessverre inneholder flere hudpleieprodukter de ingrediensene som pleier å forårsake mer skader på huden enn reparasjon i det lange løp, selv om de viser sin effektivitet på kort sikt. Det gir ingen mening i å nyte restaurert hud i bare litt tid og deretter bli skuffet ved å merke de samme symptomene som kommer tilbake.

Derfor er det viktig å lete etter de riktige hudpleieprodukter som inneholder organiske, effektive og sikre ingredienser, slik at det ikke blir skadet på huden din i det lange løp.