diabetes pasienter

15 + Sikkerhetstiltak for å kontrollere diabetes

Anonim

Personer med diabetes bør ta visse forholdsregler for å kontrollere diabetes på en bedre måte. De bør gå for et godt kosthold, moderat fysisk aktivitet, regelmessig overvåking og være rask til godkjente medisiner. Noen av forholdsreglerne er oppført nedenfor: -

Sikkerhetsforanstaltninger for å kontrollere diabetes

Diabetespatienter bør også unngå manglende måltider, faste eller overdådige fester, da disse prosessene kan gi en negativ effekt på blodsukkernivået da de medfører avvik i sukkernivået.

Diabetespasienter bør gå for en slik diett, noe som kan være nyttig for sunn vektbehandling. Fedme er en utløsende faktor for høye sukkernivåer hos disse pasientene.

Diabetespasienter, som tar insulin, bør følge en vanlig mattype etter at de har hatt insulin.

Diabetikere bør unngå alkohol eller holde inntaket minst, fordi alkoholforbruket kan øke sukkernivået i blodet.

Diabetespasienter bør spise orientalske løvgrønnsaker og kostfiberrik mat. De må unngå fet mat fordi de kan gi opphav til høyt triglyserider eller kongestiv hjertesvikt, som utløser høyt sukker i blodet.

Diabetikere bør gå for regelmessig overvåkning av blodsukkernivået. Regelmessig overvåking bidrar til bedre behandling av diabetes.

Diabetespasienter skal øke sin fysiske aktivitet. De skal gå for mange treningsrutiner, da det kan redusere risikoen for andre plager forbundet med diabetes. En stillesittende livsstil øker risikoen for høyt sukkernivå og andre helseproblemer forbundet med diabetes.

Diabetikere bør holde seg til medisiner som godkjent av legen.

Diabetikere bør gå på tester etter spørsmål fra legen. De trenger ikke å hoppe over tester eller avtaler med sine leger.

Diabetespatienter bør være oppmerksomme på fakta forbundet med diabetes. De bør være oppmerksom på farene forbundet med diabetes og metoder for å kontrollere diabetes og unngå andre helseproblemer forbundet med diabetes.

Overvektige diabetikere har større risiko for å utvikle hjerteproblemer og andre helsekomplikasjoner. Høy kroppsmasse øker belastningen på kardiovaskulær og reduserer kroppens evne til å produsere insulin eller reagere på det. Derfor er det viktig å opprettholde en sunn vekt gjennom dietthåndtering og øvelser.

Diabetikere bør ta vare på vanlig hygiene. Guminfeksjoner og andre munnproblemer kan resultere i tanntap eller andre problemer hos diabetespasienter. Diabetes øker helbredelsestiden for eventuelle sår, og det er derfor bedre for å unngå infeksjoner.

Pasienter med diabetes har høyere risiko for å utvikle øyesykdommer. De bør spise orientalske løvgrønnsaker og ta godt vare på synet. De bør ikke unngå noen mindre øyeproblemer. Tidlig deteksjon kan forhindre øyeskader, for eksempel diabetisk retinopati.