seksuell helse

10 Hurtige tips for å slå på en hvilken som helst kvinne umiddelbart

Anonim

Mens det generelt er ideen om at kvinner er svakere kjønn, og lett manipulert, har det vist seg å være uten rimelig tvil at det å være så vanskelig å slå på en mutter kan slå på en kvinne. Hvis du ønsker å være en ekte kvinnekarmer, må du allerede ha eller få plass til disse raske tipsene som vil sette deg i ligaen til verdens største kvinnelige charmers!

Snart notat, kvinner er bygd annerledes så det som virker for Stella, kan ikke nødvendigvis fungere for Jennifer, men med disse tipsene er du sikker på at du skal være en uimotståelig gentleman (hvis du spiller kortene dine riktig). Du vet, å få en jente på sex nettsteder er ganske forskjellig fra å få en på veien.

10 ting de fleste jenter trenger til i en fyr

Det er ingen tvil om å jage etter at en jente du liker kan være ganske bekymringsfull, å vite at det er enten en hit eller en glipp. Men før du dreper alle dine håp om at du har vunnet Cinderella over, må du få tankene dine i orden og ta henne som et menneske som hun er, og ikke en gudinne. Deretter må du forberede deg på sin vurdering. Det er der disse raske tipsene skulle komme til nytte.

· Din følelse av dressing: Å si hvordan du er kledd, er hvordan du vil bli behandlet, ikke begrenset til noen få klichéer. Jenter / damer / kvinner elsker godt kledd gutter. Hvis din dressing resonerer en aurora av $$, trenger du ikke å gjøre mye å snakke før hun gir deg Ja! Svar du ønsker.

· Din selvtillit må utstråle: Du kan ikke bare gå opp til en dame all panikk og forventer en Ja på slutten av din rystende overgang? Jenter elsker trygg menn som kjenner deres løk. Du må utstråle selvtillit. Klokkeordet er selvsagt "Confidence", ikke cockiness. Selv om du er sjenert, bør du prøve å undertrykke "over spenningen" som antenner følelsen.

· Aldri gi opp gutta: Dette er min venn en stor determinant. Hver jente elsker å bli forfulgt og wooed av en mann. Det gjør henne til å føle seg ganske spesiell og viktig, du vet, som demi-gud hun føler hun er. Kjært henne ego; gi henne en god jakt, selv når hun plager deg. Du vil bli overrasket over hvor dypt hun kommer til å falle for deg etter "jakten"; Jeg snakker ikke trenger hastighet skjønt.

· Pengeforedrag: Du må nok ha hørt dette, men avviste det helt riktig? Vel, penger snakker. Litt rart at det er sukker daddies rundt? Selv om ikke alle jenter er lett påvirket av velstående menn, gjør et stort flertall fortsatt.

· Hvor søtt: Mens jenter elsker seg store maskuline menn, vil de ikke holde seg hvis du er stiv. Jenter er som barn, de elsker å bli bortskjemt. Søte gutter har en tendens til å ha de beste jentene. Du kjenner fyren som har en myk side i ham. Morsomt, haplessly romantisk og søtt.

· Alpha mann: Det er mye sagt om jenter og makt. G irls er naturlig trukket til en leder (en alfa mann). Alfa-mann er lederen av pakken, og ofte er fyren som alltid har kontroll over situasjonen. I videregående skole er alfa-mannen alltid skolens fotballagkaptein, og hans jente er alltid den beste cheerleader. I hovedsak, hvis du vil ha det beste, må du være best.

· Vær en ridderlig mann: Kvinner elsker galante menn. Bli hennes ridder i skinnende rustning og se henne bli din uerstattelige prinsesse.

· Mannen med drømmer: Mens det er jenter som foretrekker allerede laget menn, vil noen jenter holde seg til deg selv om du bare har drømmer . Hvis du er drevet og motivert for å oppnå dine drømmer, vil du bli overrasket over det positive svaret du vil få fra noen jenter, selv om du ikke står oppreist økonomisk.

· Fikk ego ?: Vi sier ikke at du skal være altfor egoistisk, tvert imot, vær beskjeden, men ha selvrespekt. Ikke bøy så lavt som å bli kastet rundt av andre menn eller kvinner.

· Hvit og sjarm: Gledelige gutter er alltid et trinn høyere i kvinners hierarki. Vær en med en forskjell. Vær den fyren som er glad og smart til rett tid. Du utfører ikke et stand-up komedie show, så du trenger ikke å være en klovn for å være vittig; du trenger bare å være skarp og smart.

Hvis du for noen underlige grunner merker tegn på uttak eller fjernelse av seg selv via unnskyldninger, er det best å velge skoene dine og løpe så langt du kan, fordi en kvinne som ikke er slått på av alle de listede egenskapene her, har henne definitivt et annet sted, trenger ikke å understreke deg selv.