generell helse

10 Sunn Valentine gave til spenningen din Valentine med

Anonim

10 Sunn Valentine gave til spenningen din Valentine med

Det er tydelig at flertallet av kvinner er glad i sjokolade. Å kjøpe henne en gjeng vil ikke knuse et bein. Å sette en sunn spin gjør det perfekt. Kjøp henne den mørke. Dette er en god kilde til flavonoider, som er bra for hjertet. Studier har også det at mørk sjokolade øker fleksibiliteten i blodkarene. I tillegg forlater mørk sjokolade henne uten frykt for å øke kolesterolet.

Gym medlemskap

Betalt medlemskap motiverer en til å trene. Hvis valen din elsker å trene, men ikke har et treningsmedlemskap, vurderer det at det er verdt det. Når han eller hun har et medlemskap, er det fortsatt et annet alternativ. Du kan ha en treningsdag. Se etter det treningsstudioet som tilbyr et pars trening. Eller heller, velg utendørsaktiviteter som svømming, skøyter etc som du vil gjøre som et par. Tilbring mer tid sammen som et symbol på kjærligheten din.

Få litt sportsappare

Hvis valget ditt vil tilbringe mye tid på treningsstudioet, er det kjempebra å kjøpe ham eller hennes sportsklær med et stilig utseende. Pass på at han eller hun går dit i stil og behagelig for arbeidet. For en mann kan du få ham et par høyytelsessko. Sports bras passer perfekt til en kvinne.

Treningsblanding

Musikk er en master relaxer. Musikk øker hjerteslag og pustehastigheter. Kjøpe eller laste ned ham / henne en treningsblanding er fantastisk. Å ta del i treningen gjør det mer interessant. Alternativt kan du velge en konsert. Vurder hans eller hennes favoritt hits eller band. Følg ham eller henne til konserten og danse sammen. Mest fortrinnsvis bosette seg for den røde vinen. Studier har det at rødvin er sunn hvis den tas i betydelige mengder. Den inneholder antioksidanter og resveratrol. Resveratrol øker nivået av HDL, godt kolesterol, samtidig som nivået av LDL, dårlig kolesterol reduseres. Det forhindrer også koagulering i arteriene. Å ha en flaske vil gi deg ingenting å tape.

Massasje

Massering har en avslappende effekt. Etter trening, dans, eller fysisk trening du engasjerer deg selv, trenger du åpenbart litt avslapning. Forskning viser at massasje har enorme helsemessige fordeler. De lindrer stress og senker blodtrykket. Å ta på seg en "hans og hennes" massasje er nødvendig. For å gjøre det mer avslappende, kan du få en spa-behandling hele dagen. Dette gjenopplever begge dere.

Sunn pleiemidler

Pleieprodukter er avgjørende i hverdagen. Produkter laget av naturlige ingredienser er sunne å bruke. De er kjemiske og konserveringsmidler gratis. Deres bruk er ikke begrenset til tross for langvarig og hyppig bruk. I motsetning til kunstige produkter som kan føre til helsekomplikasjoner. For ham kan du få naturlige barberingsprodukter. For henne kan du få naturlige hudpleieprodukter. Dette sikrer at du fører et sunt liv etterpå, og ikke glemmer at det er en måte å skildre din omsorg på.

Forbered en sunn middag

I stedet for å ha en date ute på en restaurant, kan du bestemme deg for å ha en sunn middag hjemme. Du kan planlegge for sunne retter med lave mengder umettede fettstoffer. La måltidet ha alle de tre kursene og medføre sunne ting. Gjør middagen verdt dagen, Valentinsdag. Pass på at du uttrykker dine kulinariske ferdigheter utmerket. Dette vil definitivt spare din lommebok som ellers kan tappe for oppstart. Mer, du vil nyte å tilbringe tiden rolig, i motsetning til restauranter som kan være overfylt.

En juicer

Juicing er en av de mest effektive måtene å sikre grønnsaker og frukt er innlemmet i kostholdet ditt. Hvis valget knapt inneholder grønnsaker i måltidene sine, vil det være en juicer å kjøpe en forandring. Dette er fordi de fleste mennesker unngår veggies på grunn av den "ubehagelige" smaken. Når du er kjent med forskjellige juicing concocts, er smaken ikke mer. Dette vil perfekt bremse situasjonen. Viktige næringsstoffer vil alltid ha en del i deres dietter. Du vil hjelpe valget ditt med et sunt liv uten tvil. Smaksprøver juicen som er laget av valget ditt, vil også hjelpe deg med å få helsemessige fordeler.

En fruktkurv

Det er de menneskene som ikke er mye i søtsaker eller er forsiktige med sukkerinntaket. Hvis valget er en av dem, er en gourmetfruktkurv alt de trenger for denne valentinsdagen. Prøv å inkludere høynæringsmessige frukter som kiwi, granatepler, bær osv. Disse fruktene vil supplere næringsstoffer som flavonoider, vitaminer E, C osv. Disse næringsstoffene er avgjørende for sunne liv. Hvis frukten er for søt, kan du få dem til å kjøle seg.

En hjerteslagsmonitor

Overvåking av hjertefrekvensen gir deg en følelse av sikkerhet. Med skjermer som er kompatible med treningssystemer og iPods, kan du se på dine kaloriforbrenningsrater. Dette vil bidra til å bestemme treningene han / hun krever. Han / hun kan lett oppdage en helsefeil tidlig nok og søke behandling i tide. Dette skyldes at helsevilkårene bestemmer hjertefrekvensen. Å få monitoren kan være i stedet for treningsmedlemskap eller kanskje velge å tilby begge.

Å endre folks synspunkter og forventninger til en spesiell dag er den vanskeligste tingen noensinne. De fleste vil kompromittere sine prinsipper fordi det er en stor dag. For eksempel vil de gå for usunn mat og likene. Det er på tide vi gjør forandringen, og det må starte med deg. Denne valentinsdagen, velger å gjøre mål for helseforbedring. De fleste av de sunne gaver lyder ikke romantisk. Men fra måten du presenterer dem, kan de virke som om de er. På lang sikt vil du forhindre usunn praksis og redde et liv et sted.