miste / få vekter

10 fantastiske tips for å gå ned i vekt ved vegansk kosthold

Anonim

vegansk diett

Er du interessert i å miste vekt på en helsemessig måte? Vil du imponere alle med ditt nye utseende? Hvis du har bekreftet bekreftende på ett av disse to spørsmålene, ikke nøl med å fortsette å lese denne artikkelen. I avsnittene som følger, vil du oppdage ikke mindre enn ti fantastiske tips, om hvordan du skal gå ned i vekt, ta til vegansk diett. Ikke nøl med å lese hele artikkelen og skrive ned våre forslag, oppdage til slutt hvorfor den veganske dietten er så fantastisk.

Fantastiske tips for å miste vekt av vegansk kosthold

Hvis du bare begynner å oppdage vegan diett, må du utføre riktig forskning om emnet. En av de viktigste tingene du må være oppmerksom på, er den veganske matpyramiden. Ved basen har dette veggies og frukt. Det blir deretter fulgt av fullkorn, meieri-erstatninger, bønner, frø og nøtter. På toppen er det fett og søtsaker, som anbefales å bli konsumert i lave mengder.

2 Hele korn for B-vitaminer

Den beste diettplanen bør omfatte hele korn, da disse er en utmerket kilde til B-vitaminer. Ikke forveksle disse for raffinerte korn, noe som kan føre til betennelse i nivået av mage-tarmkanalen. Hele korn gir sunne karbohydrater til kroppen, slik at du kan gå ned i vekt og holde blodsukkernivået under kontroll.

3 Se opp for fruktjuice

Dette er en av de største feilene folk gjør når de går på en diett. Fruktsaft inneholder mye sukker, gjør mye skade på kroppen og bidrar til den samlede gevinsten. Det er langt best å konsumere frukten som det er, for å dra nytte av fiber og annet næringsrikt innhold. Hvis du vil drikke juice, gå for den som er laget av grønnsaker, da det er mye mer sunn.

4 grønne grønne grønnsaker for kalsium

Snakker om grønnsaker, bør du definitivt inkludere flere løvrike grønnsaker i din plantebaserte diett. Disse er rike på næringsstoffer, og de bidrar til vekttapsprosessen, noe som hjelper deg å se bedre enn noensinne. Anbefalte valg inkluderer kale, collard greener og brokkoli. I tillegg inneholder disse mye kalsium, som kroppen trenger for sterke ben.

5 Drikk mye vann

Hvis du går på en diett, unngå ikke drikkevann. Faktisk, jo mer vann du drikker, desto lettere blir det å gå ned i vekt. Du trenger shutterstock.com for å vane deg selv, å drikke minst åtte glass vann per dag. Dette vil hydrere kroppen og hjelpe deg med å eliminere giftstoffer på en effektiv måte, med vekttap som en naturlig konsekvens.

6 Spis nøtter

Vi hører ofte om nøtter som en del av vegansk diett. Dette er fordi nøtter er rike på veganske proteiner og sunne fett, slik at du kan gå ned i vekt uten å være for vanskelig. Du kan spise nøtter rå eller ristet, avhengig av dine personlige preferanser. Den eneste tingen du må huske, er å konsumere disse i moderasjon, da de kan være ganske kaloriske.

7 lag din egen mat

Når du går på en vegansk diett, kan du bli fristet til å velge forberedte veganske måltider. Dessverre utgjør disse ikke en sunn beslutning, da de er fylt med konserveringsmidler og tilsetningsstoffer. Opplær deg selv for å lage din egen mat. Forskning oppskrifter og sørg for å ha det gøy på kjøkkenet, leker med et mangfold av ingredienser.

8 Besøk bondens marked

Mens supermarkeder leverer et bredt spekter av produkter, er de ikke de beste stedene å søke etter frisk frukt og grønnsaker. I stedet er det anbefalt å gå til bondens marked og se selv hva de har å tilby. Her finner du ferske råvarer og oppdager en sunnere måte å spise på.

9 Urter og krydder

Bare fordi du har valgt vegansk kosthold, betyr dette ikke at maten din ikke skal være velsmakende. Heldigvis finnes det et bredt spekter av urter og krydder som du kan bruke, for å få fram smaken av måltidene du har forberedt. Og det beste med disse krydder er at de ikke gjør for mange kalorier til måltidet ditt.

10 Fysisk trening

En vegansk diett er ikke nok til å gå ned i vekt. Du må også flytte og etablere en treningsrutine. Først av alt, må du øke din kardiovaskulære motstand, engasjere seg i aerob trening. Du kan da flytte til mer kompliserte treningsøkter eller trene en sport, for eksempel å løpe, jogge eller spille tennis.

Disse er bare et par tips om hvordan du kan gå ned i vekt mens du bor på vegansk diett. Det anbefales å gjøre overgangen gradvis og ikke plutselig, for å gi kroppen den nødvendige tiden for å være vant til den nye dietten.

referanser:

//www.vegancoach.com/vegan-weight-loss-1.html

//urbannaturale.com/10-amazing-vegan-tips-for-weight-loss/

//www.mindbodygreen.com/0-7663/8-tips-for-losing-weight-on-a-vegan-diet.html

//www.morphemeremedies.com/6-most-effective-tips-to-lose-weight-with-vegan-diet/

Forfatter Bio: Margaux Diaz er Health and Fitness Expert. Hun har fullført sin mastergrad i bioteknologi fra universitetet i Sør-California. Hun er en inspirerende forfatter som fast tror på kraften til selvmotivasjon. Hun er også en bidragsyter forfatter på Consumer Health Digest siden fem år. For å få flere tips om helse og fitness, kontakt henne på Facebook, Twitter og Google+.